Пам’ятайте – волонтерство і благодійність можуть бути лише добровільні. Ніхто не може примушувати Вас до благодійності. Якщо певний збір викликає у Вас сумніви – поділіться ними з адміністрацією ліцею.


Урок волонтерства

Для учнів 10-11-х класів 23 листопада 2023 р. було проведено “Шкільний урок волонтерства” – ініціатива, що покликана надихнути підлітків займатися волонтерством.


Акція «Колядує Україна»

До Різдвяних свят 2023 року учні та вчителі ліцею колядували у всіх класах закладу. Наколядували теплих речей, смаколиків та 3000 гривен, які передали для потреб ЗСУ у волонтерський центр “Перемога”


Акція “Теплі речі для бійця”

Збір теплих речей для 105 бригади, 50 батальон (шкарпетки, перчатки, шапки, шарфи, теромобілизна, грудень 2023 року


Акція «Щедрий вівторок»

350 коробочок з подарунками до Дня святого Миколая для бійців 127 ОБР, Запорізький напрям спакували батьки та учні ліцею. Грудень 2023


Акція «Поспішає Святий Миколай до тих, хто захищає рідний край»

Предмети особистої гігієни, смаколики, листи, обереги зібрали у грудні 2023 року діти для того, щоб додати трохи новорічного настрою нашим сміливим воїнам


Акція “Зігрій бійця”

Завдяки небайдужості наших учителів, учнів, батьків у грудні 2023 року ми змогли придбати 50 кг реактивів та 1000 емностей для виготовлення хімічних грілок на суму 11761,5 грн.

Тепло наших сердець також з вами, наші захисники!


Акція “Смілива гривня”

Благодійна ініціатива Національного банку України, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. Протягом жовтня 2023 року ліцей зібрав монеток на 4724 гривен. Які всі були перераховані на потреби ЗСУ.


Акція “Благодійність замість квітів 2023”

Під час акції “Благодійність замість квітів” у жовтні 2023 року закупили матеріали для сіток на суму 18800 та передали волонтерському об’єднанню “Вулик”. У грудні 2023 року в ліцеї розгорнули пункт професійного виготовлення сіток.


Допомога Київському військовому клінічному госпіталю

15 лютого 2023 року завершився збір допомоги пораненим військовим, які знаходяться на лікуванні в Київському військовому госпіталі. Загальна сума збору склала 3033 грн. Особливо запам’ятався внесок Вороніна Тимура, учня 2-А класу. Він передав для госпіталю 1250 грн, зібраних в результаті продажу особисто сплетених браслетів.Ще 901 грн було зібрано завдяки благодійному розпродажу печива до Дня закоханих. Його спекли Котул Аня та Годяцька Крістіна, учениці 6-А класу.А ще батьки та учні ліцею зібрали багато корисних подарунків, які точно знадобляться пораненим у госпіталі. Передали волонтеру Тетяні Анатоліївні і обереги, і малюнки, і листи для наших захисників.Вдячність всім, хто передав тепло свого серця українським воїнам.


Збір медикаментів для 67 бригади

Завершено збір медикаментів для 67 бригади. Величезна вдячність нашим батькам, учням та учителям! Бажаємо, щоб наші хлопці ніколи не хворіли.І для цього назбирали для них 939 упаковок різноманітних ліків!А учні 2-А класу додали до ліків теплих шкарпеток та оберегів 🤗Разом до перемоги! 🇺🇦 2022 рік

Допомога Київському військовому клінічному госпіталю

Подарунок ліцею від поранених з госпіталю

У жовтні 2023 року учні та батьки ліцею змогли допомогти пораненим Головного військового клінічного госпіталю. Для потреб госпіталю наші батьки зібрали гігієнічні засоби та смаколики. А ще – перерахували 12 425 грн.
Усе зібране ми передали сьогодні волонтеру госпіталю Нікачало Тетяні Анатоліївні.
Дуже сподіваємось, що бійці відчують нашу вдячність і підтримку ❤️🇺🇦


Допомога 43 бригаді

Передача для воїнів 43 бригади уже на місці! Щасливі, що частинка і нашої допомоги потрапила до хлопців. Пиріжки, мед, домашнє варення, печиво, чай, кава… А ще про наш збір почули волонтери і привезли 250 комплектів термобілизни! Все це уже на фронті.Все буде Україна! 🇺🇦 Жовтень 2023

Учитель нашого закладу Краснощок Максим Олександрович разом з товаришами виготовляє зі старих вуличних камер та моніторів від домофонів пристрої нічного бачення. Якщо маєте зайві такі пристрої – хлопці будуть вдячні.


Участь у міській акції “Щедрості рідної землі для наших захисників”  у жовтні 2022 року

Станом на 21.10.2022 року нашими батьками зібрано

№ п/пНазва товаруОдиниця виміруКількість
1Картоплякг359 кг
2Капуста білокачаннакг11,5 кг
3Морквакг56кг
4Буряккг69 кг
5Цибуля кг36,6 кг
6Часниккг0,55кг
7Гарбузкг7кг
8Яблукакг14 кг
9Перець болгарськийкг0,5 кг
10Медкг1 кг
11Сік томатнийл1 л

Збір тканини для виготовлення білих маскувальних сіток у жовтні 2022 року

Віддали волонтерам зібраний у ліцеї матеріал для роботи.Завдяки небайдужим бориспільцям плетуться зимові білі сітки. Біла тканина, як і раніше, потрібна. Якщо є зайва – з вдячністю приймемо.


Збір цукру, бляшанок для окопних свічок та термобілизни для фронту у вересні 2022 року


Збір коштів для благодійного фонду Сергія Притули, вересень 2022

Щорічна акція до Дня учителя “Благодійність замість квітів” зібрала 40 187 тисяч гривень для Благодійний Фонд Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity FoundationТепер серед 352 мільйонів гривень, які українці зібрали за добу для придбання дронів, є і наша частка. Це важливіше за квіти!Все буде Україна 🇺🇦


Написання листів на фронт


Приготування їжі для військ територіальної оборони у березні-квітні 2022 року


Плетіння маскувальних сіток у березні-травні 2022 року