Зарахування до 1 класу Бориспільського академічного ліцею імені Анатолія Федорчука здійснюється відповідно до ПОРЯДКУ ЗАРАХУВАННЯ, ВІДРАХУВАННЯ ТА ПЕРЕВЕДЕННЯ УЧНІВ ДО ДЕРЖАВНИХ ТА КОМУНАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ, затвердженого наказом МОНУ від 16.04.2018 року №367


Інформація про вступ до 1 класу

Прийом документів для вступу у 1 клас на 2024-2025 навчальний рік триватиме з 1 березня 2024 року до 31 травня 2024 року.

Документи, необхідні для вступу:

  • Заява (пишеться в ліцеї, на виданому нами бланку)
  • Копія свідоцтва про народження дитини
  • Медична довідка 086-1\о (про групу здоров’я, видає сімейний лікар).
  • Документ, який підтверджує проживання дитини на території мікрорайону (паспорт одного з батьків, довідка про реєстрацію, тощо) – подається за бажанням і за умови, що родина проживає на закріпленій за ліцеєм територією.

Важливо!

Заяву подають особисто батьки, або особи, що їх замінюють (опікуни, усиновлювачі, які є офіційними представниками дитини)

Право на першочергове зарахування мають діти мікрорайону; діти, рідні брати та сестри яких уже навчаються в нашому закладі; діти працівників ліцею.

Підготовчих курсів при ліцеї немає – програма Нової української школи передбачає, що дитина не має спеціально готуватись до першого класу.

Заздалегідь попереджаємо батьків – заклад уже працює понад проектну потужність. Надалі кількість учнів зростатиме. Вже з цього навчального року заклад працює у дві зміни, оскільки кількість кабінетів у закладі недостатня. У 2 зміну уже навчаються треті, четверті та п’яті класи. Надалі у другу зміну навчатимуться і шості класи. Врахуйте це при виборі школи.

Бориспільський академічний ліцей за потреби може організувати інклюзивне навчання або педагогічний патронаж дитини. Для цього до закладу потрібно подати довідку з медичної установи та/або довідку з інклюзивно-ресурсного центру.

За наявності бажаючих, крім класів за програмою НУШ (нової української школи), будуть відкриті класи, що працюватимуть за програмою “Інтелект України”. З цією програмою можна ознайомитись на сайті проекту