Родина Антонець. Сирники в духовці

Інгредієнти

  • сир — 500 г.
  • борошно — 120 г.
  • яйце — 1 шт.
  • цукор-пісок — 50 г.
  • розпушувач — 1 ч. л.
  • цукор ванільний — 1 ч. л.

Як приготувати сирники?

  • У глибокій ємності збиваємо яйце зі звичайним і ванільним цукром.
  • Додаємо в ємність сир.
  • Борошно просіваємо, додаємо розпушувач (він додасть сирникам пишності) і поступово вводимо в тісто.
  • Застеляємо деко пергаментом. Робимо невеликі сирники, обвалюють у борошні і викладаємо на деко.
  • Випікаємо в духовці 20−30 хв. при температурі 180 ° C.
  • Щоб доповнити ніжний смак сиру, до готових сирників подаємо сметану, варення, свіжі ягоди або ванільний соус.

Продовження буде!