Щодня працівники кухні готують близько 400 сніданків для учнів початкової школи, 170 обідів для вихованців ГПД та 100 порцій для вільного продажу.


Цю роботу виконують 6 працівників.

Мартинюк Ольга Миколаївна – медична сестра з дієтичного харчування;

Ковальчук Людмила Миколаївна – кухар;

Бойко Оксана Василівна – кухар;

Сидорченко Надія Миколаївна – підсобний робітник;

Пригода Віра Іванівна – технічний працівник;

Богдан Лідія Михайлівна – технічний працівник.


Крім приготування їжі, працівникам треба утримувати харчоблок у належному санітарно-гігієнічному стані, що їм вдається на відмінно!


Дієтсестра, Мартинюк Ольга Миколаївна, працювала у складі робочої групи Євгена Клопотенка по розробці нових меню для освітніх закладів України.