Щодня працівники кухні готують близько 550 сніданків для учнів початкової школи, 170 обідів для вихованців ГПД та 120 порцій для вільного продажу.


Цю роботу виконують 8 працівників.

Мартинюк Ольга Миколаївна – медична сестра з дієтичного харчування;

Ковальчук Людмила Миколаївна – кухар;

Бойко Оксана Василівна – кухар;

Матвієнко Віта Вікторівна – кухар;

Бойко Тетяна Миколаївна – комірник;

Ляшенко Тетяна Володимирівна – підсобний робітник;

Верна Наталія Іванівна – технічний працівник;

Богдан Лідія Миколаївна – технічний працівник


Крім приготування їжі, працівникам треба утримувати харчоблок у належному санітарно-гігієнічному стані, що їм вдається на відмінно!


Дієтсестра, Мартинюк Ольга Миколаївна, працювала у складі робочої групи Євгена Клопотенка по розробці нових меню для освітніх закладів України.