Щодня працівники кухні готують близько 550 сніданків для учнів початкової школи, 170 обідів для вихованців ГПД та 120 порцій для вільного продажу.
Цю роботу виконують 8 працівників.
Мартинюк Ольга Миколаївна – медична сестра з дієтичного харчування;
Ковальчук Людмила Миколаївна – кухар;
Бойко Оксана Василівна – кухар;
Матвієнко Віта Вікторівна – кухар;
Бойко Тетяна Миколаївна – комірник;
Ляшенко Тетяна Володимирівна – підсобний робітник;
Верна Наталія Іванівна – технічний працівник;
Богдан Лідія Миколаївна – технічний працівник
Крім приготування їжі, працівникам треба утримувати харчоблок у належному санітарно-гігієнічному стані, що їм вдається на відмінно!
Дієтсестра, Мартинюк Ольга Миколаївна, працювала у складі робочої групи Євгена Клопотенка по розробці нових меню для освітніх закладів України.