Родина Антонець. Сирники в духовці
Інгредієнти
- сир — 500 г.
- борошно — 120 г.
- яйце — 1 шт.
- цукор-пісок — 50 г.
- розпушувач — 1 ч. л.
- цукор ванільний — 1 ч. л.
Як приготувати сирники?
- У глибокій ємності збиваємо яйце зі звичайним і ванільним цукром.
- Додаємо в ємність сир.
- Борошно просіваємо, додаємо розпушувач (він додасть сирникам пишності) і поступово вводимо в тісто.
- Застеляємо деко пергаментом. Робимо невеликі сирники, обвалюють у борошні і викладаємо на деко.
- Випікаємо в духовці 20−30 хв. при температурі 180 ° C.
- Щоб доповнити ніжний смак сиру, до готових сирників подаємо сметану, варення, свіжі ягоди або ванільний соус.
