Родина Коваль. Сирники на сніданок
Інгредієнти:
- Творог 300гр 5% або 9 % жирності
- Яйце 1 шт.
- Борошно 3 ст.л (і додатково для паніровки)
- Цукор 2 ст.л
- Кокосова олія або соняшникова для жарки 2 ст.л
- Сіль 1 дрібка
- Ванільний цукор 1 пакетик.
Починаємо роботу!
- КРОК 1. Творог перекладіть в невелику скляну або пластикову миску. Додайте дрібку солі, одне яйце, 2 ст. л. цукру, і 10 г ванільного цукру. Після того, як ви покладете всі інгредієнти до миски, перемішайте, найкраще використовувати товкучку для картоплі.
- КРОК 2. До отриманої сирної суміші додайте 3 ст. л. пшеничного борошна. Якщо сир виявився досить мокрим, то додайте ще одну ложку борошна. Скачайте з сирної маси невеликі кульки, придавіть кульки руками. Тепер запаніруйте сирники в борошні, щоб вони не втратили форму і засмажте на олії на добре розігрітій пательні до апетитною скоринки.
Смачного!