Родина Івко. Галета з цільнозернового борошна
Інгредієнти для тіста:
- 50 г цілозернового пшеничного борошна;
- 100 г звичайного пшеничного борошна;
- 1/3 ч. л. солі;
- 1/3 ст. л. дрібно порізаних голочок розмарину;
- 100 г олії;100 г окропу.
Інгредієнти для начинки:
- 350-400 г асорті сирів (обов’язково візьміть моцарелу та дорблю, все інше – за смаком);
- 1/3 ст. л. дрібно порізаних голочок розмарину;
- 15-20 дрібних помідорок черрі.
Починаємо працювати!
- 1. Відміряємо необхідну кількість борошна обох видів, додаємо сіль, розмарин. Перемішуємо.
- 2. Додаємо олію, перемішуємо.
- 3. Вливаємо окроп, перемішуємо. Тісто готове.
- 4. Розкачуємо його у тонкий пласт круглої форми.
- 5. Рівномірно розкладаємо начинку, краї тіста загортаємо наверх.
- 6. Випікаємо при температурі 180 градусів близька 30 хвилин.
- Смачного!