Родина Івко. Галета з цільнозернового борошна

Інгредієнти для тіста:

  • 50 г цілозернового пшеничного борошна;
  • 100 г звичайного пшеничного борошна;
  • 1/3 ч. л. солі;
  • 1/3 ст. л. дрібно порізаних голочок розмарину;
  • 100 г олії;100 г окропу.

Інгредієнти для начинки:

  • 350-400 г асорті сирів (обов’язково візьміть моцарелу та дорблю, все інше – за смаком);
  • 1/3 ст. л. дрібно порізаних голочок розмарину;
  • 15-20 дрібних помідорок черрі.

Починаємо працювати!

  • 1. Відміряємо необхідну кількість борошна обох видів, додаємо сіль, розмарин. Перемішуємо.
  • 2. Додаємо олію, перемішуємо.
  • 3. Вливаємо окроп, перемішуємо. Тісто готове.
  • 4. Розкачуємо його у тонкий пласт круглої форми.
  • 5. Рівномірно розкладаємо начинку, краї тіста загортаємо наверх.
  • 6. Випікаємо при температурі 180 градусів близька 30 хвилин.
  • Смачного!

Перейдіть на наступну сторінку