Шановні батьки майбутніх першокласників!

Повідомляємо, що прийом документів для вступу до 1 класу 2020 року розпочався 2 березня 2020 року. Попереднього запису та електронної черги при вступі до першого класу немає.

На час карантину прийом заяв на вступ до ліцею припинено!
Прийом поновиться негайно, у випадку послаблення карантинних заходів. За необхідності, термін вступу до 1 класу буде подовжено. Документи, подані у електронному вигляді, будуть братися до уваги, але для зарахування батькам необхідно по закінченню карантину терміново подати до закладу паперовий варіант документів.

Вступ до ліцею здійснюється відповідно до ПОРЯДКУ ЗАРАХУВАННЯ, ВІДРАХУВАННЯ ТА ПЕРЕВЕДЕННЯ УЧНІВ ДО ДЕРЖАВНИХ ТА КОМУНАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ, затвердженого наказом МОНУ від 16.04.2018 року №367

Документи, які потрібно подати в заклад для зарахування:

  • Заява (пишеться в ліцеї, на виданому нами бланку)
  • Копія свідоцтва про народження дитини
  • Медична довідка 086-1\о (про групу здоров’я, видає сімейний лікар). У довідці має бути вказано, що дитина може відвідувати освітній заклад (а не просто “Здорова”)
  • Оригінал та копія документа, який підтверджує проживання дитини на території мікрорайону (паспорт одного з батьків, довідка про реєстрацію, тощо) – подається за бажанням і за умови, що родина проживає на закріпленій за ліцеєм територією.

Важливо!

Право на першочергове зарахування мають діти мікрорайону; діти, брати та сестри яких уже навчаються в нашому закладі; діти працівників ліцею.

Підготовчих курсів при ліцеї не буде – програма Нової української школи передбачає, що дитина не має спеціально готуватись до першого класу.

Ми плануємо відкрити 5 перших класів, один з яких буде навчатись за проектом «Інтелект України». Ознайомитись з особливостями цього проекту можна за посиланням:

Заздалегідь попереджаємо батьків – заклад уже працює на повну проектну потужність. Надалі кількість учнів зростатиме. Тому з наступного навчального року заклад працюватиме у дві зміни. Врахуйте це при виборі школи.

Бориспільський академічний ліцей за потреби може організувати інклюзивне навчання або педагогічний патронаж дитини. Для цього до закладу потрібно подати довідку з медичної установи та/або довідку з інклюзивно-ресурсного центру.

Прийом документів триватиме до 31 травня 2020 року, але у зв’язку з карантинними заходами може бути подовжений.

З повагою, адміністрація закладу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *